Nanotechnológiás fertőtlenítés


A koronavírus mindent felül ír, így a fertőtlenítés követendő szabályait is. A következőkben egy új, úgy nevezett nanotechnológiás fertőtlenítési eljárást mutatunk be Olvasóinknak.

A vegyszeres fertőtlenítést új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszerrel végezzük. A nanotechnológiás fertőtlenítés előnye az ózonos fertőtlenítéssel szemben elsősorban a hatástartósság. A kezelést követően a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, szemben az ózonos fertőtlenítéssel, ahol a visszafertőződés rögtön a kezelést követően megkezdődik.

A nanotechnológiás fertőtlenítőszerek antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását laboratóriumi tesztek bizonyítják. Az általunk alkalmazott új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszer nem károsítja a kezelt berendezési tárgyakat, műszaki cikkeket, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen.

Klórmentesen is hatékonyan fejti ki fertőtlenítő hatását. A régi típusú fertőtlenítőszerek különböző nátrium-hipoklorit (hipo) tartalmú vegyszerek veszélyes bomlástermékei a levegőbe kerülve, ezt követően belégzéssel a szervezetünkbe jutva irritálhatják és roncsolhatják a nyálkahártyát, károsíthatják a légzőszerveket, gyermekek számára pedig különösen veszélyesek lehetnek.

Ezzel szemben az általunk alkalmazott nanotechnológiás fertőtlenítőszer használata során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek. Összefoglalva a nanotechnológiás fertőtlenítőszer előnye az azonnali baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás, a hosszan tartó hatástartósság, a környezetre ártalmatlan aldehid-és klórmentes tartalom, továbbá, hogy száradás után nem toxikus. A kezelést kézi permetezővel vagy hidegködképző készülékkel végezzük.

Önnek nincs más dolga, mint felhívni a következő telefonszámot és időpontot egyeztetni –  06 70 624 23 73  vagy ajánlatot kérni.

Hozzászólok

[Fancy_Facebook_Comments]