Napelem cégek Fejér megyében

A 3 legjobb Fejér megyei napelem cég


Szponzorált tartalom

A napenergia népszerűvé válásával egyre több cég szakosodik napelem gyártásra, forgalmazásra és rendszer telepítésre. Természetesen Budapesten a legnagyobb a cégek választéka, de Fejér megyében is találunk megbízható napelem cégeket. A 3 legjobbat mutatjuk be a cikkben.

Az elmúlt években a vállalatokon túl egyre több család döntött napelem beruházás mellett. A környezettudatos szemlélet és a költséghatékonyság is ösztönzik ezeket a beruházásokat. Ráadásul több pályázat vagy kedvezményes hitel érhető el megújuló energiára, különböző szinteken.

Napelem cégek Fejér megyében

A napelem előnyeit látva könnyű meghozni a döntést. A következő lépés, a megbízható napelem cég megtalálása már komolyabb feladat. Írásunkban a legjobb 3 Fejér megyei- vagy a megyében munkát vállaló napelem céggel foglalkozunk.

1.      Napelem gyártás és telepítés: Jüllich Glas Solar

A Fejér megyei napelem cégek közül elsőként Jüllich Glas Solar, másik nevén az ELSŐ MAGYAR SOLAR KFT. bemutatása következik. A hazánkban és a szomszédos országokban jól bevált JGS napelemek gyártása, forgalmazása és telepítése a cég fő profilja.

A referenciák között a következő projektek is megtalálhatók:

  • családi házas napelem kivitelezés
  • üzemek vagy iskolák komplett villamos energia felhasználását biztosító rendszer telepítése

A cég kiemelten büszke nagyszerű ügyfélszolgálatára, a kliensek támogatására, valamint az általuk felhasznált minőségi alapanyagokra.

Honlap: https://www.jgs.hu/

2.      Napelem megoldások mindenkinek: Fib 98 Bt

Fejér megyében, Sárosdon található a Fib 98 Bt napelem cég székhelye. A vállalkozás 1998-ban családi vállalkozásként indult. Ma a cég fő tevékenységi köre a következő:

  • szaktanácsadás
  • napelem rendszer értékesítés
  • teljes körű kivitelezés

Ipari és háztartási szinten is vállalják a fenti folyamatok elvégzését. Előnyeik a rugalmasság, valamint az ügyfelekre szabott megoldások.

Honlap: http://www.fib98.hu/

3.      Napelem és innováció: JKH greENERGY

Fejér megyéhez közel, Siókon található a JKH greENERGY napelem cég. Céljuk elsősorban a környezettudatosság, emellett persze megrendelőik elégedettsége és pénzmegtakarítása.

Német és osztrák gyártók termékeit építik be a kivitelezés során, s kiemelten foglalkoznak a smart napelem rendszerek népszerűsítésével is. Folyamatos innovációra törekednek, főként a hatékony energiatárolás terén.

Honlap: https://ujenergia.jkh.hu/hu/