Fotótanfolyam Székesfehérvár

Fotóstanfolyam indul Székesfehérváron KÖFÉM Művelődési Házban július 10-én


Fotózás – az alapoktól címmel indul tanfolyam a KÖFÉM Művelődési Házban július 10-én, szombaton. Kővári Rudolf fotóművész tartja a hétvégi kurzust, melyre még lehet jelentkezni e-mailen vagy telefonon.

A tanfolyam azoknak szól, akik még csak most ismerkednek a kamerájukkal, de szeretnének szorosabb „barátságot” kötni vele.

Jöhetnek azok is, akik már biztosabbnak érzik a tudásukat, de szeretnének egy-egy témában szebben, jobban alkotni, több gyakorlatot szerezni. A résztvevők tanulnak többek között a fények, színek felépítéséről, összefüggéseiről, a digitális kamerák történetéről, működéséről, a digitális képformátumról, a helyes expozícióról, az objektívekről, a makrofotózásról, az állatok, épületek, tárgyak fotózásáról, illetve a műtermi és a kültéri portrékészítésről. Az elméletet gyakorlati oktatás követi egyéni segítségnyújtással.



Az alapok megismeréséhez, és egyszerűbb fotók készítéséhez elég egy kompakt, de javasolt a bridge fényképezőgép. Lehet érkezni mobiltelefonnal is, hiszen a funkciók, elnevezések hasonlóak, mint a komolyabb kamerákban.

A tanfolyamot Kővári Rudolf aranyérmes fotós tartja július 10-én, szombaton 09.00 órától, vasárnap lesz a folytatás. Jelentkezni lehet az info@kovaristudio.hu címen vagy a +36 30 841 9009-es telefonszámon.