The Boys


Egyre népszerűbb a Magyarországról is elérhető sorozat a The Boys. A sorozat premierje 2019. július 26-án volt. Miről is van szó?

A Fiúk (eredeti cím: The Boys) egy amerikai szuperhősös streaming televíziós sorozat, amelyet Eric Kripke készített a Prime Video számára. Garth Ennis és Darick Robertson azonos nevű képregénye alapján az éberek névadó csapatát követi, miközben küzdenek nagy hatalommal rendelkező személyekkel (szuperhősökkel), akik visszaélnek képességeikkel.

A sorozat premierje 2019. július 26-án volt. A premier előtt az Amazon berendelte a második évadot, amelynek bemutatója 2020. szeptember 4-én volt. Később berendelték a harmadik évadot is, és egy spin-off sorozat is készült a Fiúk ördögi oldala címmel.

A Fiúk egy olyan világegyetemben játszódik, ahol a nagyhatalmú egyéneket hősként ismeri el a nagyközönség, és az erőteljes Vought International vállalatnál dolgoznak, amely őket foglalkoztatja. Hősi személyiségükön kívül a legtöbb arrogáns és korrupt. A sorozat elsősorban két csoportra összpontosít: a Hetekre, a Vought első számú szuperhős csapatára, és a névadó Fiúkra, akik éberen figyelik Vought és korrupt szuperhőseinek lebontását.

A Fiúkat Billy Butcher vezeti, aki megvet minden nagyhatalmú embert (akit „szupernek” hív), a Heteket pedig a nárcisztikus és erőszakos Hazafi vezeti. A sorozat elején a Fiúkhoz Hughie Campbell csatlakozik, miután a Hetek egyik tagja véletlenül megölte barátnőjét, míg a Hetekhez Annie January, egy fiatal és reményt keltő hősnő kénytelen szembesülni az igazságról azokban, akiket csodál. A Hetek további tagjai közé tartozik a kiábrándult Maeve királynő, a drogfüggő Expressz (A-Train), a bizonytalan Mélység, a titokzatos Black Noir és a fehér szupremácista Viharfront. A Hetek felügyeletét Madelyn Stillwell, a Vought ügyvezetője látja el, akit később Ashley Barrett publicista követ.

Az első évad a Fiúk és a Hetek közötti kezdeti konfliktust ábrázolja, amelyet Butcher motivál, és úgy gondolja, hogy Hazafi okozta felesége Becca eltűnését. Míg Hazafi és Stillwell összeesküvésben részesül a szuperhősök kormányzati támogatásában, a Srácok megpróbálják megállítani őket Vought titkainak feltárásával. Kezdetben nem tudva egymás hovatartozásáról, Hughie és Annie elrontják a konfliktust, amikor romantikus kapcsolatba lépnek, annak ellenére, hogy Butcher bizalmatlan iránta.

A második évadban a fiúk további erőfeszítéseket tesznek Vought legyőzésére, annak ellenére, hogy a kormány akarja őket. A konfliktus új fejleménye akkor merül fel, amikor Butcher megtudja, hogy Vought foglyul ejti Beccát egy nagyhatalmú fiúval, akinek Hazafi az apja. Miközben Butcher megpróbálja megmenteni feleségét, Viharfront népszerűsíti fehér szupermacista üzenetét az egész Hetekben, arra törekedve, hogy Hazafi vezesse a nagyhatalmakat a világuralom felé.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük