Lefestette a kopott padot, baja lett belőle

Rászálltak a rendőrök és a fideszes polgármester a Kutyapárt aktivistájára Gárdonyban.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Bűncselekmény gyanúja miatt vitték be a gárdonyi rendőrőrsre padfestő passzivistáinkat, a polgármester szerint 300 ezer forintos kár keletkezett a „megrongált” utcabútorokban.

Három különösen lerobbant padot kezdett tegnap lefesteni és rendbe rakni Gárdonyban regionális koordinátorunk, Fenekes Roland MKKP, pártigazgatónk, Nagy Dávid MKKP Újpest édesapjával együtt. Először egy hölgy kiabált rájuk egy autóból, hogy azonnal hagyják abba, majd hamarosan megjelent egy polgárőr és egy rendőr. Két perccel később feltűnt Tóth István fideszes polgármester is (viselt dolgairól keresd kommentünket).

Polgármester úr lelkesen fényképezte a padbűnözőket, közben a hatósággal beszélgetett. Negyedóra múlva két nyomozó is megérkezett a helyszínre, akik bűncselekmény gyanúja miatt pár perc elteltével be is vitték a társadalomra veszélyes elemeket kihallgatásra.

Négy és fél óra után engedték ki őket. A Kúria tavaly év végi jogegységi határozata alapján (minden idegen vagyontárgy fal, és minden falfirka, ami engedély nélkül rákerül) pedig végül az ügyészségen landolt az ügy.

Tóth polgármester úr szerint 300 ezer forintnyi kár érte Gárdony önkormányzatát a felújított padok miatt. Nem tudjuk, hogy az eredeti, lepukkant állapot visszaállítása kerül-e szerinte ennyibe, vagy egy még a miénknél újabb festékréteg.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük