Dr. Cser-Palkovics András

Ne Covid idején kampányolj


Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere Facebook oldalán kérte az ellenzéket, hogy az előválasztási kampányukat, ne a pandémia idején fejtsék ki.

Kérésében leírta, hogy

Egy évre vagyunk még az országgyűlési választástól és nincs rosszabb időszak egy pártpolitikai kampány lefolytatására, mint a mostani.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy nehéz időket élünk, mindennapjainkat a monotonitás jellemzi, most a túlélésen van a hangsúly és nem a pártpolitikai kérdéseken.

A fehérváriaknak most nem kampányolásra van szükségük, hanem békére, nyugalomra és stabilitásra.

-hangsúlyozta és megkérte az ellenzéket, hogy

hogy a következő időszakra függesszék fel az előválasztási kampányukat Székesfehérváron!

Jelezte, bár nincs köze a pártpolitikához, pláne szerepe az előválasztásba, de kéri, hogy a kampányt fejezzék be.

Bár nincs közöm, pláne szerepem az ellenzéki előválasztási kampányban, és a fehérvári emberek bizalmának hála a pártpolitikával sem kell polgármesterként foglalkoznom, a város nyugalma és egysége kiemelten fontos nekem, főképpen a mostani helyzetben. Csak kérni tudom tehát Önöket, bízva abban, hogy a józan észnek még van valami hatása.

Majd így folytatta:

A fehérváriaknak most nem kampányolásra van szükségük, hanem békére, nyugalomra és stabilitásra. Komoly kihívásaink vannak, amik komoly embereket igényelnek, valódi felelősségvállalást. Húsz éves közéleti tapasztalattal mondhatom, hogy a kampány meg fogja várni Önöket! Székesfehérvár minden polgára nevében köszönöm szépen, ha megteszik ezt a város és a közösség érdekében!