Úgy tűnik a hír igaz


Bulvár pubi

Igen, úgy tűnik, hogy Alain Delon gyerekei, Anouchka, Anthony és Alain-Fabien, kilakoltatták apjuk élettársát,

A család szerint Rollin kihasználta a 88 éves színész korát és rossz egészségi állapotát, ami alapján komoly vagyont nyúlt le tőle. A kilakoltatást követően Hiromi Rollin ellenkeresetet nyújtott be.

Rollin, aki 2006 óta élt Delon Douchyban lévő birtokán, azt állítja, hogy ő és Delon egy átlagos pár voltak, és nem érti a történteket. Szerinte az egész ügy egy csapda volt részéről, hogy eltűnjön Delon életéből. Rollin szerint ő mindig is bonyolult kapcsolatban állt Delon gyerekeivel, akik soha nem fogadták el a kapcsolatuk létezését.

Rollin ügyvédje szerint a Delon gyerekek célja az lehet, hogy az apjuk örökségéből mindent maguknak akarjanak, és nem szeretnék, hogy Rollin bármit is kaphasson.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rollin státuszát a francia sajtó is csak találgatja a család és Delon korábbi megnyilvánulásai alapján. Ez elsősorban a szemérmes francia nyelv sajátosságainak köszönhető: a család a „dame de compagnie” kifejezést használta rá, ami nagyjából társalkodónőnek fordítható magyarul, tehát olyan alkalmazott, aki a társaságát nyújtja szolgáltatásként valakinek. Maga Delon azonban 2019-ben a „ma compagne japonais” kifejezést használta rá, ami szó szerint „japán társam”-at jelent, de leginkább élettársnak fordítható, és még ha nincsenek is feltétlenül szexuális vonatkozásai, de mindenképpen bensőséges összetartozást jelez.

A liberation.fr azt írja, hogy Rollin a 39 oldalas, ügyészségnek küldött jelentésben leszögezi: a Delon gyerekei, tehát az Anthony, Anouchka és Alain-Fabien Delon által ráaggatott „társalkodónő” és „udvarhölgy” kifejezés egyszerűen nem igaz. 

A 60 éves Rollin 1989-ben találkozott Alain Delonnal egy filmforgatáson, ahol ő volt a rendezőasszisztens, és ahol hamar intim kapcsolat alakult ki közöttük. 

Rollin – az ügyvédje szerint – csak néhány személyes holmiját tudta visszaszerezni a csendőrségtől, miután elhagyta Delon birtokát, és hogy például a Delonnal folytatott levelezését, de egyes értéktárgyait sem kapta meg.

Az ügyvéd szerint félő, hogy pusztán arról van szó, hogy a Delon-gyerekek az apjuk örökségéből mindent maguknak akarnak, és nem szeretnék, hogy Rollin bármit is kaphasson. A Le Parisien eközben azt írja, hogy 2022 decemberében Alain Delon írt egy nyilatkozatot, melyben leszögezi, hogy 

  • sosem veszi feleségül Rollint, 
  • illetve hogy a nő nem rendelkezhet a vagyona felett.

Az ügyben különböző álláspontok vannak, és valószínűleg további fejlemények várhatók az elkövetkezendő időszakban.

Címlapfotó: Hiromi Rollin, Alain Delon INSTAGRAM.COMVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük