Látogatási tilalom a Szent György kórházban


Ezúton értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy 2024. február 23-tól látogatási tilalom van érvényben a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban.

A hatósági intézkedés a vármegye területén működő valamennyi fekvőbeteg-szakellátást nyújtó intézményére vonatkozik. A rendelet visszavonásig érvényes.

Az egészségügyről szóló törvényben meghatározott kapcsolattartási lehetőséget (súlyos, végstádiumú betegek esetében) az intézmény a megfelelő intézkedések mellett folyamatosan biztosítja. Kiskorú beteg mellett tartózkodhat a szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy.

A látogatási tilalom ideje alatt, a kismama mellett lehet az általa megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt is, amennyiben tünet és panaszmentes.

Az osztályokon kezelt betegek részére csomagot a hozzátartozók a Seregélyesi út 3. szám alatt található Főportán, valamint a Seregélyesi út 16. szám alatt (Mentőállomással szemben) tudnak leadni. Ennek részleteit megtalálják honlapunkon, a látogatási rendről szóló tájékoztatóban.

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük